Fekete Dávid felesége nem bírja tovább - végleges döntést hozott

Forrás: Fekete Dávid/Instagram -
válás Fekete Dávid gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megelégelte a sok botrányt Fekete Dávid felesége, és végleges döntésre szánta rá magát: elválik az egykori megasztárostól.

Tovább dagad a botrány az énekes körül, nem rég többen előálltak azzal, hogy több tízmillió forinttal megkárosította őket a sztár. Az ügy odáig fajult, hogy Fekete Dávidnál a napokban házkutatást tartott a rendőrség, majd őrizetbe vették.

Feleségének is úgy tűnik, elege lett a botrányokból, a háromgyerekes anyuka beadta a válókeresetet. Regina most szüleinél van a gyerekekkel.

Fekete Dávid felesége beadta válókeresetet. Forrás: Fekete Dávid/Instagram

"Az ügyvédem beadta a váláshoz szükséges papírokat, nincs visszaút, vége a házasságunknak. Felkészültem rá, hogy szüleim segítségével egyedül nevelem fel a három gyerekemet"

- mondta a Blikknek.

Ügyvédje, Dr. Pikali Petra azt is elmondta, Regina kizárólagos felügyeleti jogot is kérvényezett az ikrekre vonatkozóan. Így Fekete Dávid majd csak a bíróság által kijelölt napokon láthatja gyerekeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.