Fekete Dávid összetört a fogdában: a poklok poklát élte át

Forrás: Fekete Dávid / Facebook -
Fekete Dávid fogda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid csuklóján bilincs kattant, az ügyészség tájékoztatésa szerint közokirat-hamisítással és tíz vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítják.

Hétfőn tartottak házkutatást Fekete Dávidnál a rendőrök, ezután pedig őrizetbe vették. Azt korábban az egykori énekes is bevallotta, hogy sok pénzzel tartozik különböző autótulajdonosoknak, ám ő úgy érezte, a helyzet még kezelhető. Ezzel szemben bilincs kattant Dávid csuklóján, és 72 órás letartóztatásba helyezték.

Fekete Dávid Forrás: Fekete Dávid / Facebook

A Bors információi szerint nagyon rosszul viseli a bezártságot, az informátoraink szerint egyetlen éjszaka alatt megtört a cellában, az elmúlt órákban a poklok poklát élte át.

"Dávid szentül hitte, hogy ezt is megúszhatja. Biztos vagyok benne, hogy nem számított rá, hogy hétfőn elviszik a rendőrök. Mégis megtörtént, az édesanyja szegényke, keservesen sírt, mikor elvitték" - mondta egy neve elhallgatását kérő közeli barát.

Dávid felesége csak egy nappal később tudta meg, hogy mi történt. A Győri járásbíróság azt a tájékoztatást adta, hogy

ma dől el, hogy a 72 órás előzetes letartóztatás lejártával az énekest letartóztatják, vagy szabadlábon védekezhet.

Az ügyészség azt írta az üggyel kapcsolatban, hogy

közokirat-hamisítással és tíz vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítják a férfit.

Ezek többnyire minősített csalásnak és sikkasztásnak felelnek meg. Az autókereskedő egyebek mellett azért is vádolják közokirat-hamisítással, mert

olyan személynek adta el a cégét, akiről tudhatta, hogy halálos beteg

- mondta Dr. Gál Katalin, a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség szóvivője, aki azt is megerősítette, hogy a házkutatást az érintett férfi tartózkodási helyén hajtották végre, de állítólag terhelő bizonyítékot nem találtak a nyomozók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.