Borzalmas balesetben hunyt el egy pár Celldömölkön. Kislányuk, a 11 éves Kiara az interneten szembesült azzal, hogy édesanyja és édesapja az áldozat.

Busszal ütközött egy személygépkocsi Celldömölkön, mivel egy kamionos megpróbálta kielőzni a buszt, csakhogy jöttek szemből. Az autó elrántotta kormányt, a busznak csapódott, ami métereken keresztül tolta maga előtt. A benne ülő 29 éves jegyespár életét veszítette a balesetben.

Kislányuk otthon tanult, hiába hívta szüleit nem vették fel, később az interneten látta, mi történt velük.
A nagymama megtörten nyilatkozott a tragédiáról.

A fotó illusztráció.Forrás: Shutterstock

„Miután elbúcsúztak, a kis Kiara próbálta őket hívni, de nem vették fel neki a telefont. Aztán ahogy az interneten olvastunk egy cikket, hogy egy Audi balesetet szenvedett a közelben, a másik gyerekemmel azonnal a helyszínre siettünk" - mesélte az asszony a Blikknek.

A nő arról is beszélt, hogyan történt a borzalmas baleset:
„Az egyenes szakaszon egy kamion megpróbálta kielőzni a buszt, de az utolsó pillanatban egy hatalmas fékezés után hirtelen visszatért a sávjába, amikor meglátta, hogy a szemből érkező fiamék már közelítenek. Gábor vélhetően megijedhetett a hirtelen feltűnő monstrumtól, és a frontális ütközés elkerülése érdekében valahogy nekicsapódhatott a busznak, ami több mint tíz méteren keresztül tolta őket maga előtt."