A brit nő azt állítja, hogy 50 alkalommal rabolták el az ufók és ezt bizonyítani is tudja

földönkívüliek elrablás ufó paranormális jelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 50 éves, bradfordi Paula Smith azt állítja, hogy a földönkívüliek elrabolták, űrhajójukba vitték és megmutatták neki a technológiájukat, amiről mi csak álmodhatunk. 

Paula Smith azt állítja, hogy kislány korában rabolták el először a földönkívüliek és ez azóta is folytatódott. Az 50 éves nő zúzódásokról osztott meg képeket, amelyeket elmondása szerint az idegenek okozták, amikor legutoljára elrabolták őt. Ez ezüst színű ufót is lerajzolt, hogy megmutassa, hogyan néznek ki - írja a Daily Star.

- nyilatkozta Paula, aki azt állítja, hogy a földönkívüliek űrhajójában is járt, akik megmutatták neki, milyen technológiával rendelkeznek.

ufó Fotó / Pixabay

- mondta Paula, aki állítása szerint egy háromszög alakú zúzódással az arcán és az ujjlenyomattal a karján tért haza. Eddig nem beszélt erről, mivel attól félt, őrültnek tartják majd, bár szerinte több ezer ember van még a Földön, akiknek hasonló élményei vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.