Elképesztő: két héten belül kétszer is megnyerte a szerencsés nő a jackpotot

nyeremény kaparós sorsjegy szerencse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Candice Hare elképesztően szerencsés: két héten belül két kaparós sorsjegyet is vett és mindkettővel megnyerte a jackpotot, összesen 250 ezer dollárt (kb. 73 millió forintot).

Az amerikai Candice egy Blackjack Big Bing nevű kaparós sorsjeggyel nyert 200 ezer dollárt (kb. 60 millió forint), majd két hét múlva ismételten vett egy szelvényt a vegyesboltban, miközben barátaival töltötte az időt. A nő nem hitt a szemének, amikor lekaparta a sorsjegyet és látta, hogy ismételten nyert. Gyorsan ellenőrizte online a szelvényt és kiderült, hogy ezúttal 50 ezer dollár (kb. 15 millió forint) ütötte a markát - írja az UPI.

kaparós sorsjegy illusztráció Forrás: --

– mesélte nevetve a nő, aki azt tervezi, hogy visszatér a vegyesboltba és a továbbiakban is vesz majd kaparós sorsjegyeket, hátha legközelebb már 300 ezer dollárt fog nyerni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.