Ezek a legnépszerűbb műsorok a Life TV-n

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
tévé nézettség Összezárva Hajdú Péterrel Life TV Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A LifeTV a legdinamikusabban növekvő televízió jelenleg Magyarországon, lefedettsége már 94% körüli, jóformán minden szolgáltatónál ott van az alapcsomagban.

Hajdú Péter egy éve a Life TV vezérigazgatója, ez alatt az idő alatt megháromszorozta a csatorna piaci részesedését a teljes napon illetve megnégyszerezte a részesedést főműsoridőben. A LifeTV egyik legeredményesebb újítása a török sorozatok bevezetése volt, ezek közül a legnézettebb az Álmodozók volt. Az Összezárva Hajdú Péterrel című heti műsor szintén nagyon népszerű, adásideje alatt a top 10-be repítette a csatornát - írja az Origo.

- nyilatkozta Hajdú Péter. Ezeken kívül a Vacsorakirály és a Van életünk reality örvendtek még nagy népszerűségnek. Az Ozone legnézettebb műsora a Raktárvadászok volt.

Hajdú Péter bemutatja új műsorának, az "Összezárva" stúdióját Budaörsön 2020. szeptember 7-én, Hajdú Péter, Összezárva, Life, Life TV, Budaörs, sajtóbejárás Fotó: Szabó Gábor - Origo

Hajdú Péter arra is nagyon büszke, hogy ismert neveket sikerült leszerződtetni a reggeli műsorhoz, az Ébredj velünk!-höz. Ábel Anita, Csonka András, Bereczki Zoltán, Holdampf Linda ébresztik a nézőket minden hétköznap és egyre népszerűbb a nézők körében, mely a nyáron két hónapos szabadságra megy majd.

Ősszel aztán visszatér a Van életünk reality illetve Hadú Péter két újdonsággal is készül:

- mesélt a Life TV vezérigazgató, aki hangsúlyozta, hogy a csatorna a jövőben a minőségi bulvár irányába szeretne elmenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.