Sürgősségi osztály poszt-Covid Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hitte Pápai Joci, komolyabb szövődmények nélkül megúszta, hogy decemberben átesett a fertőzésen, de sajnos tévedett.

Pápai Joci decemberben esett át a családjával együtt a koronavíruson, de ezidáig nem érezte, hogy kialakultak volna szövődményai a fertőzésnek. Most azonban szembesülnie kellett azzal, nem múlt el nyomtalanul a vírus. Túlerőltette magát egy edzésen, és azonnal érezte, hogy valami nincs rendben.

Pápai Joci Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Sajnos, az első teniszedzésen túlhajtottam magam, így a sürgősségin kötöttem ki. Lezsibbadt a két kezem, a nyelvem, rosszul lettem, leeshetett a vércukrom is. Azonnal hazaindultam, majd megmértük a vérnyomásom, ami nagyon alacsony volt, ezért hívtuk az orvost. Azt mondta, azonnal menjek be a sürgősségire, mert ez a koronavírus-fertőzés után nem tréfadolog" - árulta el Joci, akinek nem kellett sokáig a kórházban maradnia, de javasolták neki, hogy végeztessen el egy átfogó kivizsgálást.

"A sürgősségin az orvos azt mondta, ezek poszt-Covid-tünetek, ezért most visszavettem a tempóból" - mondta még a Blikknek Joci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.