Balesettel indult Lehoczky Zsuzsa napja: ez történt a Nemzet Színészével

Forrás: Budapesti Operettszínház -
baleset Lehoczky Zsuzsa Nemzet Színésze
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehoczky Zsuzsát tegnap válaszották a Nemzet Színészévé, ebből az aprópóból hívták meg őt a ma reggeli Mokkába, a színésznő azonban egy baleset miatt nem jelent meg a stúdióban.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, tegnap a Nemzet Színészei, a tegnap még csak 11 fős társulat megválasztotta a nemrégiben elhunyt Törőcsik Mari utódját, Lehoczky Zsuzsát.

Ma reggelre a Mokka stúdiójába várták a Nemzet Színészét, ő azonban nem ért oda, és telefonon érték el végül- tudta meg a Blikk.

Lehoczky Zsuzsa Forrás: Budapesti Operettszínház

Lehoczky elárulta, hogy kora reggel, hat óra után pár perccel le akart menni az utcára, mert negyed hétre taxit küldtek érte. Azonban a lift megállt vele két emelet között. Olyan korán volt, hogy hiába dörömbölt, senki nem figyelt fel rá. Telefonálni kezdett és végül nagy nehezen a lánya felvette, és ő kezdett intézkedni. A Nemzet Színészét végül a tűzoltók menekítették ki a szorult helyzetből: a színésznő 35 percet volt a liftben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.