Először találkozik lánya gázolójával az édesanya: „Egyszerűen látnom kell ezt az embert!"

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság édesanya tárgyalás tragédia bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most először néz szembe lánya gázolójával a gyászoló édesanya, Szilvia, akinek kislányát másfél évvel ezelőtt gázolták halálra.

A 13 éves Dorka edzésre tartott, amikor egy autó Kistarcsán halálra gázolta. A Gödöllői Járásbíróságon az elhunyt lány édesanyja, Szilvia ma találkozik először a férfival, aki elvette tőle egyetlen gyermekét.

„Egyszerűen látnom kell ezt az embert! Ami a leginkább hajt, hogy megvédjem a kislányom becsületét, ha ő már – sajnos – ezt nem tudja megtenni. Ez a minimum, amit a gyerekem megérdemel. Ha jól tudom, a gázoló azzal védekezik, hogy a nap elvakította" – mondta az asszony, aki sosem fogja tudni elfogadni, hogy kislányának ilyen korán meg kellett halnia.

Azóta se éjjelem, se nappalom, egyszerűen nincs értelme az életemnek. A munkába temetkezem, megpróbálom úgy lefárasztani magam, hogy a fáradtságtól beájuljak az ágyba"

-tette hozzá Szilvia. Dorkának nem volt esélye a túlélésre, ezért a szülei úgy döntöttek, felajánlják a szerveit, és a tragédia óta három szervét is sikerült átültetni, így a kislány másban él tovább.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.