Fehér bőrűnek álcázta magát a fekete férfi, de lebukott a rendőrök előtt

rendőrség betörő Maszk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Profi módon tévesztette meg a hatóságokat egy betörő hónapokig. A fekete férfi ugyanis fehér bőrűnek álcázta magát. Ám végül a szája buktatta le.

Több betörést is végrehajtott a 30 éves afroamerikai Rockim Prowell Beverly Hills környékén. A férfiról készültek ugyan felvételek, csakhogy hiába keresték az azokon látható személyt, az nem létezett. A bűnöző ugyanis olyan szinten elmaszkírozta magát, hogy úgy tűnt, egy fehér bőrű, hosszabb, hullámos hajú férfi az elkövető.

Fehér bőrűnek álcázta magát a fekete férfi, de lebukott a rendőrök előtt Forrás: Beverly Hills Police Department

Ám a rendőröknek feltűnt, hogy a felvételeken folyamatosan nyitva van a szája, ebből következtettek arra, hogy maszkot visel.

Egy közúti rutinellenőrzés során bukott le, mert megtalálták nála a maszkot és a parókát Forrás: Beverly Hills Police Department

Végül egy közúti rutinellenőrzés során bukott le, mert megtalálták nála a maszkot és a parókát.
A férfi ellen két betörés, egy lopás és egy rongálás miatt emeltek vádat, de a hatóságok úgy vélik, több mint 30 betörést követethetett el a környéken – írta a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.