Molnár Anikót is titkolta Bochkor Gábor: "Tudta, hogy én biztosan nem bujkálok tovább"

Forrás: Facebook/Molnár Anikó, VIASAT3/Birtalan Zsolt -
Demeter Alexandra Molnár Anikó Bochkor Gábor kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor és Demeter Alexandra kapcsolatára csak azután derült fény, hogy az véget ért. Mint kiderült, a rádiós nem akarta bemutatni a lányt a barátainak, nem akarta felvállalni a kapcsolatot. Erről egy közeli barát nyilatkozott, Molnár Anikó pedig elmondta, őt sem vállalta fel sokáig Bochkor.

"Már öt hónapja együtt voltunk, de engem is titkolt, és továbbra is akart. Rosszulesett, de igyekeztem megérteni, hogy nem akar felhajtást, főleg nem egy valóságshow-sztárral. Sokszor elmondta, nem tartja sokra az ilyesfajta szereplést, és nem gondolja, hogy bármit is letettem volna az asztalra" - mondta Anikó a Story Magazinnak, aki végül választás elé állította a rádióst.

Molnár Anikó Bochkor Gáborról vallott Forrás: Facebook/Molnár Anikó, VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Amikor felkérést kaptam A Nagy Ő-re, feltétel volt, hogy szingli legyek. Mondtam Gábornak, ha végre felvállal, akkor természetesen visszautasítom a szereplést a műsorban. De úgy döntött, vállaljam és szakítsunk" - árulta el Anikó. A műsor után azonban Gábor meggongolta magát. "Szerintem Gábor félt, hogy végleg elveszít. Tudta, hogy én biztosan nem bujkálok tovább, így az utána következő nyolc hónapban, amikor együtt éltünk, már nyíltan vállalta a kapcsolatunkat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.