Elmaradt Berki Krisztián büntetőfékezéses tárgyalása: ezt közölte a bíróval a celeb

tárgyalás bíróság Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma kezdődött Berki Krisztián pere, akit közúti veszélyeztetés bűntettével vádolnak. Pontosan kezdődött volna, ugyanis a celeb közölte, hogy nem tudott felkészülni a tárgyalásra.

Berki Krisztián még 2018-ban büntetőfékezett egy szabályosan haladó busz előtt, aminek ütközés lett a vége. Bár az egykori Fradi vezér tagadja a tettét, közúti veszélyeztetés, illetve jelentős kárt okozó rongálás bűntette miatta az ügyészség végrehajtandó börtönbüntetést indítványozott, ami akár 7 és fél év börtönbüntetést is jelenthet a médiasztár számára.

Elkezdődött Berki Krisztián tárgyalása Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Berki Krisztián ma állt először bíróság elé, ahol közölte a bíróval, hogy nem tudta átvenni a vádiratot, valamint a jövőben egy másik védőügyvéd fogja őt képviselni, ezáltal nem tudott felkészülni a tárgyalásra - adta hírül a Blikk.

A tárgyalás így hamar véget ért, nem tartották meg az előkészítő ülést. Újabb hidegzuhany lehetett Berki számára, hogy a bíróságon azt is megtudta, hogy a baleset sértettje polgárjogi igényt is benyújtott, ám erre várni kell a következő tárgyalásig, ami júniusban lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.