Így él most az egykori milliárdos maffiavezér, Tasnádi Péter: nagyot fordult vele a világ

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
élet Tasnádi Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tasnádi Péter egykor két kézzel szórta a pénzt, luxusban élt a milliárdos maffiavezér, de mostanra a pénzéből semmi nem maradt: minden hónapban várja a postást a nyugíjával. 

Egykor a Rózsadomb tetéjén élt luxuslakásban, két kézzel szórhatta a pénzt, hiszen milliárdos volt. Most azonban a nyugdíjból tengeti az életét, minden hónapban várja a postást. Elmondta, hogy jutott olyan magaslatokból ilyen mélyre.

Tasnádi Péter Forrás: MTI/Mohai Balázs

"

Több milliárd forint vagyonom volt, amit a börtönévek alatt széthordtak. Hat éve szabadultam a börtönből, két éve lakom ebben a kölcsönlakásban, 51 ezer forint a nyugdíjam"

"Ha befizetem a rezsit, utána nem marad ennivalóra sem. Szerencsére minden hónapban 10 ezer forint szociális segélyt kapok az önkormányzattól, amit levélben kell kérnem" - tette hozzá. Önéletrajzi könyvéből származó bevételell húzza ki a hónap végéig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.