Borzalmas tragédia: két hét alatt győzte le a koronavírus a 41 éves édesapát

halál COVID-19 covid-árvák tragédia Kontra Attila koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kontra Attila magyar, filozófia és teológia szakos tanár, költő 41 évesen hunyt el koronavírusban, a világjárvány két hét alatt végzett vele.

A férfi saját lábán ment be a kórházba, de sajnos másfél hét után az intenzív osztályra került, majd két hét alatt legyőzte a vírus - írta a Ripost.

a kép: illusztráció Forrás: Shutterstock

Felesége a gyászoló özvegy könnyekkel küszködve nyilatkozott arról, hogy hat hónapos kisbabájával a kezében hogyan éli meg ezt az embert próbáló időszakot.

"Vannak időszakok, amikor elfog a kétségbeesés, el sem tudom képzelni, hogyan fogok leélni egy egész életet a férjem nélkül. Attila volt a legjobb ember, akit ismertem, nagyon szerettük egymást.

Ebben az embert próbáló helyzetben a szüleim segítségére és Attila családjára is számíthatok. Egy ilyen fiatal és jó ember halála abszurdum.

Úgy gondolom, nekem az egyik nagy feladatom az lesz az életben, hogy megpróbáljak értelmet adni az értelmetlennek azzal, ahogyan élek és ahogyan a kisfiunkat nevelem. Hogy egyszer majd azt mondhassam: Attila halála nem volt hiábavaló.

A mély gyászban is igyekszem minél többször hálát adni Istennek, amiért ennyi ideig is részem lehetett a férjem életében. Attila nagyhétfőn halt meg, húsvétkor. Jézus Krisztus feltámadása ad hitet, hogy egyszer majd újra találkozunk. Akkor nagyon félnék, ha ezt nem így gondolnám"

-mondta Szandra, Attila felesége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.