Fekete Dávid egykori kollégái nyilatkoztak az énekesről: "Bár ne tette volna"

Forrás: Fekete Dávid/Instagram -
kolléga Fekete Dávid Megasztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid nagyon rossz útra tért, egykori kollégái sajnálják, hogy ezt az utat választotta, és nem maradt az éneklésnél.

Fekete Dávid nagy reményekkel telve indult el annak idején a Megsztárban, azóta azonban nagyon rosszra fordult az élete, saját bevallása szerint hibás döntései miatt. Jelenleg előzetes letartóztatásban van. Fekete Dávid ellen több mint 100 milliós csalás miatt folyik nyomozás, közokirat-hamisítással és tíz vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítják. Az autókereskedő ugyanis több embert megkárosított úgy, hogy eladta a gépjárművüket, de a pénzt sosem kapták meg. Így több mint 100 millió forintos tartozást halmozott fel.

Fekete Dávid Forrás: Fekete Dávid/Instagram

Egykori kollégái nyiltkoztak most az énekesről.

Nagyon szerette ezt a világot, nagyon szerette, hogy sikeres, hogy szeretik" - mondta a Blikknek Lakatos Krisztián, aki a Megasztárban lett jóban az énekessel.

Egykori menedzsere szerint kár, hogy felhagyott az énekléssel.

2017-ben úgy döntött, inkább az üzleti élet, az autókereskedés felé fordul. Bár ne tette volna,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.