Kiderült, hova menekült meggyilkolása előtt Katzenbach Imre: ezért tért végül mégis haza

Forrás: police.hu -
gyilkosság Katzenbach Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katzenbach Imre meggyilkolásával összefüggésbe hozható személyeket vettek őrizetbe a napokban. A volt focista ügyéről egy exnyomozó nyilatkozott.

Több gyanúsítottat is elfogtak a 2009-ben eltűnt volt MTK-s labdarúgó, Katzenbach Imre meggyilkolása ügyében. A férfi testét 2020. október 23-án Baranyajenő térségében találták meg, majd a nyomozás során azonosították a férfi földi maradványait. A bűncselekmény elkövetésével a jogerős szabadságvesztését töltő H. Attila 50 éves magyar állampolgárt korábban gyanúsítottként hallgatták ki, rajta kívül most 3 embert fogtak el, köztük Curtis bátyját.

Sz. Lajost, L. Istvánt és H. Lászlót Katzenbach Imre megölése kapcsán fogták el. Forrás: police.hu

Az egykori focista ügyéről egy volt nyomozó nyilatkozott, aki a férfi eltünése után még sokáig folytatott nyomozást, de biztos volt benne, hogy Katzenbach Imrét meggyilkolták.

a felesége egyből arra gyanakodott, hogy megölték.

Szóltak nekem például arról, hogy a XVII. kerületben edzősködött, majd belekerült egy nagy lábon élő vállalkozói körbe.

Blikknek

Tudtam, hogy be van sokallva az életmódja miatt és változtatni akart az életén, de tartott attól, hogy az »üzlettársai« nem fogják annyiban hagyni ezt.

Elárulta, minden információját megosztotta a a rendőrséggel és a pénzügyőrség nyomozóival is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.