Pihenni akart a jakuzziban, másnap amputálni kellett a fiatal lány lábát és lábujjait

pezsgőfürdő pihenés jakuzzi tragédia amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lauren Briggs csak pihenni szeretett volna egy kicsit, de borzalmas tragédia lett a vége.

A 25 éves brit lány egy barátnőjénél szerette volna kipihenni a fáradalmakat, azonban szörnyű tragédia történt vele, és az ártatlan pezsgőfürdőzésből tragédia lett. Lauren egy jakuzziban lazult barátnőjével, másnap viszont arra ébredt, hogy alig kap levegőt. Barátja rögtön mentőt hívott hozzá, állapota ezt követően 48 órán át volt kritikus, és csak a kórházi gépek tartották életben -írja a The Mirror.

Amikor a lány felébredt, rettenetes hírt kapott, hiszen kiderült, hogy életben maradása érdekében a jobb lábát térdtől lefelé amputálni kellett, illetve a bal lábán is eltávolították a legtöbb lábujját. Az orvosok úgy vélik, hogy a a tragédia hátterében a pezsgőfürdő állhat, ugyanis a lány lábán egy apró vágás volt, ami a vízben lévő baktériumok miatt fertőződött el, agyhártyagyulladást okozva.

Lauren élete azóta teljesen megváltozott, ugyanis a csinos lány elvesztette munkahelyét és beszédzavarral küzd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.