A luxusfeleség, Polgár Tünde és férje egy videóban mesélték el utazós élményeiket. Ezek között akadt egy nagyon rossz is: Polgár Árpád börtönbe került Horvátországban. 

Polgár Tünde és férje a legjobb, legfélelmetesebb és legrosszabb utazós élményeiket osztották meg a rajongóikkal. Az összes közül kiemelkedő volt az az eset, amikor Polgár Árpád börtönbe került. Azóta kerülik az a helyet, mivel rossz emlékeket idéz fel: Horvátországban került egy rövid időre rács mögé a luxusfeleség férje. 

Polgár Tünde és Polgár ÁrpádForrás: TV2 Sajtószoba

"Egyszer jöttem haza az Adriáról, és hosszú sorban egyedül jöttem, autók egymás után, tömött sorokban, falvakon mentünk át. Egyszercsak kiintettek a rendőrök, és meg akartak büntetni gyorshajtásért. Abszolút irreálisnak és igazsátalannak éreztem, hogy miért engem intettek ki, a többiek ugyanannyival mentek. És fel voltam egy kicsit háborodva, mutogattam a zsebeimet. Nem tudtak természetesen angolul, vagy nem is akartak, a mutogatáshoz folyamodtam. Annyira elvitt a hév, hogy mondom értsék már meg – 3500 kunát kértek – én meg nem akartam fizetni, mert igazságtalannak éreztem, biztos ismeritek ezt az érzést. És oda vetemedtem, hogy kigomboltam az övemet, hogy értésk meg, csak a nadrágom van" - elevenítette fel az élményt Árpi. Akit ezután bilincsbe vertek, rendőrautóba ültettek, és bevittek a rendőrségre, ahol órákat kellett állnia a folyosón.

"Aztán bevittek egy kihallgató szobába, ahol három-négy rendőr velem szemben ült, egy tolmács is. Úgy ültek, mint egy rögtönítélőú bíróság. Teljesen meg voltam félemlítve, kitették a pisztolyaikat az asztalra, tehát egy színjátékot játszottak velem" - idézi a Bors a videóban elhangzottakat.

"Egész éjszaka börtönben kellett lennem. Másnap elvittek egy bíróságra szintén rendőrautóval, be Zágrábba. Ott a bíróságon egy bíró szintén magyar tolmáccsal megkérdezte, hogy mi történt. Egyből felmentettek, és elengedtek" - mondta.