Botrány: ez vethetett véget Bill és Melinda Gates házasságának

Forrás: Getty Images/2018 Chesnot/Chesnot -
Bill Gates Microsoft viszony Melinda Gates
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas port kavart a hír, hogy Bill Gates és felesége, Melinda Gates 27 év házasság után elválnak. Kapcsolatukban már régen kialudtak az érzelmek és teljesen külön életet éltek.

Mint ahogy általában a legtöbb válás esetében, most egy újabb szaftos sztori került napvilágra. Kiderült ugyanis, hogy a Microsoft alapítója, Bill Gates 2000-ben szexuális kapcsolatot folytatott az egyik női munkatárssal. Az ügyre akkor derült fény, miután a Microsoft alkalmazottja 2019-ben az igazgatósághoz fordult és részletesen leírta az ügyet. Állítólag azt kérte, hogy Bill Gates felesége, az 56 éves Melinda Gates olvassa el a levelet. Ennek hatására Bill Gates 2020 márciusában hirtelen kilépett a testületből, miközben a vizsgálat még folyamatban volt - írja a Daily Mail.

Bill Gates Forrás: Getty Images/2018 Chesnot/Chesnot

Ugyanazon a napon Gates kilépett a Microsofttól és bejelentette, hogy visszalép posztjáról a barátja, Warren Buffet által irányított Berkshire Hathaway igazgatóságánál is.

- mondta a Microsoft szóvivője.

Bill Gates szóvívője szerint azonban a testület elhagyásának semmi köze nem volt az ügyhöz, a milliárdos szimplán szeretett volna több időt tölteni karitatív tevékenységekkel. Mindenesetre miután hivatalosan is elismerte, hogy félrelépett, rögtön felreppentek a hírek a híres páros válásáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.