"Szüksége van minden fillérre" - Fekete Dávid felesége az interneten próbál pénzhez jutni

tv2 -
feleség Fekete Dávid pénz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid felesége minden tőle telhetőt megtesz, hogy három gyerekét el tudja tartani. 

Három gyerekről kell gondoskodnia Fekete Dávid feleségének, ezért most a feleslegessé vált játékokat és ruhákat árulja, hogy pénzhez jusson. A lelki megrázkódtatás mellett anyagilag is megviselte Reginát Fekete Dávid botránya, aki hosszú ideig biztosan nem tud majd pénzzel segíteni a családján.

Fekete Dávid tv2

"Fekete Dávid korábban támogatta a családját, kisebb összegeket adott az ügyfelemnek, de ez nemrég megszűnt" - mondta a nő ügyvédje, dr. Pikali Petra a Blikknek. Hozzátette, valóban nehéz Regina helyzete, akinek most a gyerekei a legfontosabbak. "Küzd, mint minden édesanya, aki a három gyermekét egyedül neveli."

Dávid jelenleg több mint százmillió forintos tartozást felhalmozó sikkasztás, csalás és közokirat-hamisítás gyanújával előzetesben ül, ezért nem tudja támogatni a családját. "Szüksége van minden fillérre, és ha máshogy nem, a feleslegessé vált dolgokat is el tudja adni, hiszen a gyerekeknek enni kell adni" - mondta a feleség ismerőse.

Nagyon nehéz Regina helyzete, hiszen Dávid az ő nevére alapított céget, és 73 millió forintos hitelt vett fel, amelynek havi, milliós törlesztőjére Regina kezességet vállalhatott. Ugyan a feleség feljelentést tett az ügyben, a törlesztőrészleteket addig is fizetnie kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.