Ilyen időre számíts a hosszú hétvégén: előrejelzés

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Pünkösd időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, csupán hétfőre ér ide a jó idő. 

Csütörtök


Kora délutánig erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre. Délután nyugaton lassan csökken a felhőzet, de a középső tájakon akár estig maradhat a borús, csapadékos idő - ekkor már inkább záporok fordulnak elő. Többfelé lesz erős, olykor viharos az északnyugati szél. Mindössze 10 és 17 fok között alakul a hőmérséklet.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Péntek


A többórás napsütést délnyugat felől egyre vastagabb fátyolfelhőzet szűri, de csapadék nem alakul ki. 20-21 fok köré erősödik a nappali felmelegedés. A délnyugati szél néha megélénkül.

Szombat


Erősen megnövekszik a felhőzet, és eleinte inkább csak északon, délutántól-estétől egyre többfelé várható eső, záporeső. Kezdetben a DNy-i, majd délután az ÉNy-i szél erősödhet meg. 19-20 fok körüli értékeket mérhetünk.

Pünkösd vasárnap


Erősen felhős időre van kilátás. Hajnalban még többfelé, napközben már csak szórványosan alakul ki eső, záporeső. Estére mérséklődik az eleinte még erős szél. 15 és 20 fok közötti hűvös idő valószínű.

Pünkösd hétfő


Csökken a felhőzet, az ország nagy részén sok napsütés várható. Csapadékra már kicsi az esély. 19 és 24 fok közé melegszik a levegő - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.