Tragikus: ez okozta a tiszapüspöki férfi halálát, aki rossz címet adott meg a tűzoltóknak

Forrás: shutterstock.com -
Tiszapüspök leégett tűz kigyulladt ház dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kigyulladt egy tiszapüspöki ház szombat hajnalban. Egy embernek és a férfi kutyájának sikerült kimenekülnie, de az 57 éves házigazda életét vesztette a háztűz során.

A TV2 Tények című műsorában számolt be arról egy püspökladányi férfi, hogy szúrós szagra ébredt az éjszaka közepén. Először azt hitte, hogy az ő háza ég, kirohant az udvarra és akkor látta, hogy lángokban áll a szomszéd háza. A férfi azonnal kihívta a tűzoltókat, akik több kocsival érkeztek a helyszínre. Sajnos már csak a házigazdája kutyáját sikerült kimenekíteni, aki órák után a tűzeset után is még sokkos állapotban volt.

Kiderült, hogy az 57 éves férfi házibulit tartott este, többen is ágyban dohányoztak utána, így történhetett, hogy kiégett a tiszapüspöki ház. Egy embernek sikerült kimenekülnie, azonban a házigazda az égő épületben rekedt. A tragédia az egészben leginkább az, hogy ő is megpróbálta hívni a tűzoltókat, de mivel sokkos állatpotba került, rossz címet adott meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.