Szabadegyházi autóbaleset: nincs pénzük a temetésre az elhunyt 14 éves fiú szüleinek

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
temetés sofőr autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 14 éves fiú vesztette életét szombaton a szabadegyházi autóbalesetben, a kocsit részeg, 15 éves barátja vezette. A szülőknek a rettenetes fájdalom mellett azzal a problémával is szembe kell nézniük, hogy nem tudják kifizetni gyermekük temetését. A falusiak szerint a vétkes sofőr szüleinek kellene állni a szertartást.

Mindenkit megrázott Szabadegyházán a szombat hajnalban történt baleset: egy részeg fiatal ellopta szülei autóját, azzal száguldott végig az úton, majd egy oszlopnak csapódott. A hátul ülő barátja kirepült a kocsiból, nem használt biztonsági övet. Ő az életét vesztette. Szülei teljesen összetörtek, ráadásul a temetést sem tudják kifizetni. A falusiak szerint a balesetben vétkes, jogosítvánnyal sem rendelkező fiú szüleinek kellene állni a szertartást.

Kirepült az autóból a 14 éves fiú Forrás: http://drpatrickomalley.com

"Egyelőre elképzelni sem tudjuk az életünket Jocó nélkül, miközben tudjuk, hogy egyszer kénytelenek leszünk továbblépni" - mondta a Borsnak az elhunyt fiú édesanyja. "Egy igazi példaképet veszítettek el a kisebb testvérek. Józsika született hetedikként, utána még ketten érkeztek a családunkba, hiszen a Jóisten így rendelkezett. Mi mindegyik gyermekünket örömmel fogadtuk, mert hittünk benne, hogy ha a Teremtő megajándékoz bennünket egy új állandóan éhes szájjal, akkor képességet is kapunk hozzá, hogy etessük" - mondták.

Sosem voltunk anyagi értelemben gazdagok, de tudtuk, hogy erősítjük egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.