Magához tért az ötéves kisfiú, az olasz felvonóbaleset egyetlen túlélője

Forrás: Shutterstock -
felvonóbaleset túlélő Olaszország gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán egy ötéves kisfiú élte túl a borzalmas balesetet Olaszországban, amikor leszakadt egy felvonó. A gyerek nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, most felébredt az altatásból.

Egyetlen túlélője van az Olaszországban történt rettenetes felvonóbalesetnek. Az ötéves Eitan Biran elveszítette szüleit, kishúgát és nagyszüleit is, ő maga pedig súlyos sérüléseket szenvedett. Az orvosok szerint csupán azért élhette túl a tragédiát, mert az édesapja magához szorította, így védte őt.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

A kisfiú kritikus állapotban került kórházba egy másik gyerekkel együtt, aki azóta elhunyt.
Eitan nem rég felébredt, és már beszélt is a nagynénjével. Mellkasi és hasi sérüléseket szenvedett, a végtagjai több helyen eltörtek, és zúzdásai vannak, így még további kezelésekre szorul - írja a Guardian.

A baleset miatt a napokban három embert letartóztattak ideiglenesen, köztük a cég vezetőjét is. Mindannyian beismerték, hogy manipulálták a felvonó vészfékrendszerét. Mióta a járvány után újraindult a felvonó, anélkül működött. Ha be lett volna kapcsolva, megelőzhető lett volna a tragédia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.