Elképesztő luxusban élnek Vajna Tmi macskái: házhoz ment a fizioterapeuta

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi luxus macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi nagyon szereti az állatokat, nem meglepő, hogy macskáinak is megad mindent, amire csak szükségük van. Ha az egészségükről van szó, akár magángépen is Amerikába repteti a cicákat. 

Vajna Timi nem titkolja, hogy imádja az állatokat, cicái pedig királyi bánásmódban részesülnek. A napokban a bengáli típusú macskájának, Simbának volt szüksége különleges ellátásra, házhoz ment a fizioterapeuta.

Vajna Timi Forrás: Instagram/Vajna Timi

De az is előfordult, hogy magángépen repült az egyik cica Budapestről egészen Los Angelesig, hogy a legjobb specialistához kerüljön. "Valóban sokban van a két cica Timinek, a legjobb tápot kapják, rengeteg játékuk van, de persze nem ezek jelentik az eget rengető kiadásokat. A magánrepülőzés és az állandó orvosi ellátás már egészen más kérdés. Timi persze nem jó kedvében szórja a pénzt, Simba jó ideje komoly problémákkal küzd, meg kellett műteni a vállát a túlsúlya miatt" - mondta a Blikknek az egyik ismerős.

Egy fizioterapeuta elárulta, mennyibe is kerülhet egy-egy ilyen kezelés. "Heti egy-két alkalommal ajánlott a fizioterápia, ami mellé a gazdi még házi feladatot is kap. A kezelések ára itthon alkalmanként 5000 és 10 000 forint között mozog attól függően, hogy pontosan miről van szó: a hidro- és az ultrahangos terápia a legdrágább. Ha a gyógytornász házhoz megy, az feláras. Általában cicáknál szokták kérni, mert nehezen megoldható az utaztatásuk, ráadásul félnek idegen helyen" - mondta Tar Nóra kisállat-fizioterapeuta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.