Felfoghatatlan! Az esküvője előtti napon vesztette életét a menyasszony

halál esküvő menyasszony tragédia vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas tragédia történt egy családdal, a fiatal pár esküvője előtti napon. A menyasszony már nem mondhatta ki a boldogító igent, sajnos az esküvője előtti éjszakán örökre elaludt.

Feldolgozhatatlan, ami a 29 éves nővel történt. A brit származású menyasszonynál tavaly májusban diagnosztizáltak visszafordíthatatlan daganatos betegséget. Orvosai mindent megtettek, de sajnos sem a terápiák, sem a műtétek nem javítottak a fiatal nő egyre súlyosbodó állapotán - írta a Daily Star.

Illusztráció Forrás: StockSnap/Pixabay

Gemma tudta, hogy meg vannak számlálva a napjai éppen ezért mindent megtett, hogy legnagyobb álmát megvalósíthassa, és hozzámehessen gyermeke édesapjához, hogy akár csak pár napig de, hivatalosan is egy család lehessenek. Ám Gemma az esküvő előtti éjszakán feladta a harcot a halálos betegséggel, és örökre álomba merült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.