Tragédiával végződött a kikötözős szex: 70 késszúrással végzett szeretőjével a gödöllői nő

gyilkosság késszúrás szex Gödöllő rendőrség tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kikötözős szex utáni gyilkosság egy évek óta fennálló szerelmi háromszögnek vetett rettenetes véget.

Hátborzongató gyilkosság történt Gödöllőn még 2020 márciusában. A férjét évek óta megcsaló feleség 70 késszúrással végzett szeretőjével: az áldozat már több órája halott lehetett, amikor a nő értesítette a rendőröket -adta hírül a Blikk.

"A gyilkos nő, Katalin 2010 óta élt házasságban, férjével három gyermeket neveltek. A nő tavaly januárban bevallotta a férjének, hogy a gyerekek keresztapja évek óta a szeretője, rendszeres szexuális viszonyt tartanak fent" -nyilatkozta a napilapnak a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt főnyomozója, Papp-Balog Katalin százados.

Az áldozatot a szomszédai csendes fiatalembernek ismerték, aki az édesanyjával vasárnaponként templomba járt. Tavaly márciusban Attila rávette Katalint, hogy végezzenek DNS-tesztet, és kiderült, hogy a nő három keresztgyerekéből kettőnek ő az apja. Később a férfi megismerkedett egy másik nővel, és megkérte Katalint, zárják le kapcsolatukat, a féltékeny nő viszont erről hallani sem akart, és nem sokkal később hidegvérrel meggyilkolta a férfit.

A nő az aktus végén kikötözte az ágytámlához szeretője kezét, majd több mint félszáz késszúrással végzett vele.

A fotó illusztráció. Forrás: Dreamstime

Katalin két kést használt, a férfinak esélye sem volt a túlélésre. A nő miután meggyilkolta szeretőjét, elment a házból, majd visszatért, hogy eltüntesse a vérnyomokat, és végül feladta magát a rendőrségen. Ha bebizonyosodik a nő bűnössége, akár életfogytig tartó fegyházbüntetést is kaphat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.