Öngyilkos akart lenni a 28 éves férfi: egy videófelvétel mentette meg

Forrás: Thinkstock -
öngyilkos rendőrség öngyilkosság vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kétségbeesett nő tett telefonon bejelentést 2021. június 2-án 21 óra 30 perckor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába miszerint az egyik hozzátartozója egy kést vett magához, majd távozott otthonából, és végzetes lépésre szánta el magát.

Az egyenruhások azonnal megkezdték a 28 éves helyi lakos felkutatását a tragédia elkerülése érdekében. A férfi telefonon tartotta a kapcsolatot rokonaival, melyek során egy videófelvételt küldött nekik. A filmet a hozzátartozók továbbküldték a rendőrkapitányság e-mail címére - írja a police.hu.

Öngyilkos akart lenni a 28 éves férfi (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Az egyenruhások a helyismeretüknek köszönhetően rögtön felismerték a felvétel készítésének a helyét, ezért megkezdték a Miskolc felé vezető vasúti pályaszakasz átvizsgálását, és a MÁV-ot is értesítették.

A kitartó kutatás eredményre vezetett, a járőrök lakott területen kívül megtalálták a síneken fekvő férfit, akit biztonságba helyeztek mielőtt még a vonat odaért volna. A rendőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait is, akik a fiatalembert kórházba vitték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.