Szenzáció: UFO-bázist fedeztek fel az Antarktisz partjainál

Forrás: Fer Gregory/Shutterstock -
földönkívüliek Antarktisz Antarktika UFO bázis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy UFO bázist találtak az Antarktisz partjainál a Google Earth-ön, ami azt bizonyítja, hogy földönkívüliek vannak itt a Földön.

Egy UFO vadász úgy véli, hogy megtalálták a bizonyítékot arra, hogy a földönkívüliek igenis itt élnek köztünk a Földön. Egy népszerű összeesküvés-elmélet csatornára feltöltött videó egy titokzatos jelenséget mutat be az Antarktisz partjaitól mintegy 180 kilométerre. A felszín alatt egyenesek sora található, amelyek merőlegesen kapcsolódnak egymáshoz - írja az Express.

UFO-bázist fedeztek fel az Antarktisz partjainál Forrás: Behind the scenes

A prominens UFO vadász, Scott Waring szerint egyértelmű, hogy ez egy földönkívüli bázis bizonyítéka. Szerinte a bázison van hely egy űrhajónak és egy hangárnak is. Sok kutató szerint viszont csupán a Google Earth egy renderelési problémájá látjuk, és ezek a fura vonalak a valóságban nem is léteznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.