Zivatarok mosthatják el a hétvégi programunkat: erre készüljetek

Forrás: Shutterstock -
zivatar meleg időjárás zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előrejelzés.

Szombat
A többórás napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, és késő délutántól északon és nyugaton már zápor, zivatar is kialakul. A déli szél megélénkül, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 25-26 fok körüli nyári meleg napunk lesz.

Forrás: Shutterstock


Vasárnap
Gyakran lesz erősen felhős az ég. Hajnalban és reggel még szórványosan, majd napközben már csak néhol fordul elő zápor, zivatar. Az északi, északkeleti szél néha megélénkül. 22-27 fok várható délután.
Hétfő
Gomolyfelhős időre számíthatunk, a Dunántúlon szórványosan, máshol csak elszórtan záporral, zivatarral. 21 és 26 fok közötti értékeket mérhetünk.
Kedd és szerda
A sok napsütés mellett magasra törnek a gomolyok, de csak elszórtan fordul elő zápor, zivatar. Folytatódik a kellemes nyári hőmérsékletű idő: délutánonként 25-26°C valószínű - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.