"A legszörnyűbb dolog, amit valaha láttunk” - ledöbbentek a rendőrök a covidban meghalt nő láttán

Forrás: Thinkstock -
halál rendőrök koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 79 éves idős asszony három hónapja volt halott, amikor a madridi rendőrök megtalálták a lakásában. Arra azonban nem voltak felkészülve, ami várta őket. 

A rendőrök sokkot kaptak, amikor feltörték az idősnő lakását, ahol megtalálták a 3 hónapja elhunyt asszony holttestét.

A hatóságok beszámolója szerint a nő holttestének felét megette hét macskája, amik közül öt elpusztult, kettő pedig alig élt, amikor rájuk találtak

- írja az El Mundo.

Információk szerint a nő felsőtestét ették meg a macskák, miután természetes okokból meghalt a lakásában. A szomszédok elmondása szerint Clara Inés Tobón koronavírusban hunyt el, de a rendőrség egyelőre ezt nem erősítette meg.

Három hónapja volt halott az idős asszony, amikor rátaláltak a rendőrök (A kép illusztráció) Forrás: Thinkstock

A holttesten boncolást végeznek, hogy megállapítsák a halál pontos okát, csakúgy, mint a macskákon.

A külföldi lap értesülései szerint a kolumbiai származású nő 1996 óta élt egyedül a lakásban, egy rokona sem él Spanyolországban. A szomszédok hetek óta izgultak az asszony miatt, mert egy ideje már nem látták a lakáson kívül, pedig rendszeresen etetni szokta a környéken élő kóbor macskákat. Eleinte azt hitték, hogy elutazott vagy kórházba került.

A rendőrségnek akkor szóltak, amikor a közvetlen szomszédja elkezdett panaszkodni a lakásból áradó bűzre, ami eleinte azért nem tűnt fel nekik, mert a nő macskái miatt megszokták, hogy kellemetlen szagokat lehet érezni. A mostani azonban sokkal erősebb volt az eddigieknél.

A hatóságok beszámolója szerint sejtették, hogy egy holttest lehet a lakásban, és azonnal a tűzoltók segítségét kérték az ajtó feltöréséhez, majd az egyik szobában találták meg az idős nő holttestét.

"Az egyik rendőr azt mondta, hogy ez volt a legszörnyűbb dolog, amit egész karrierje alatt látott"

- mondta az egyik szomszéd a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.