Hihetetlen: 9 éves drogdílert kaptak el a rendőrök

Forrás: https://www.hazipatika.com/psziche/fuggosegek/cikkek/meddig_maradnak_a_szervezetben_a_drogok/20160205104917 -
kisfiú rendőrség drogdíler gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon fiatal, mindössze 9 éves gyermeket fogtak el a rendőrök, akinél jó minőségű, mondhatni első osztályú cracket találtak. A kisfiú még túl fiatal ahhoz, hogy vádat emeljenek ellene. 

A rendőrök azt feltételezik, hogy a kisfiú egy idősebb testvér, ismerős vagy szülő megbízásából keveredhetett rossz útra és került a kezébe drog.

A hatóságok elmondták, hogy mivel a kisfiú még nem töltötte be a 10. életévét, a brit és walesi törvények értelmében még nem vonható büntetjogi felelősségre.

Kilencéves drogdílert fogtak el a rendőrök (A kép illusztráció) Forrás: https://www.hazipatika.com/psziche/fuggosegek/cikkek/meddig_maradnak_a_szervezetben_a_drogok/20160205104917

A kisfiú nevét nem hozták nyilvánosságra.

Sajnos nem ő az egyetlen fiatal elkövető, csak az elmúlt 5 évben 16.000 hasonló ügyet termelt ki magából a szigetország - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.