Csütörtökön érkezik hazánkba Cristiano Ronaldo portugál társaival együtt. A szálloda már felkészült a fogadásukra: meg sem lehet közelíteni az épületet. 

Elhagyhatták Spanyolországot a protugálok, a csapat tagjainak ugyanis negatív lett a tesztje, így nem kerültek karanténba a labdarúgó Európa-bajnokság előtt. Csütörtökön érkeznek Budapestre, szállodájukat már fel is készítették a fogadásukra. A csapat a margitszigeti Grand Hotelben fog megszállni, amit portugál színekbe öltöztettek, emellett pedig kordonokkal vették körbe, hogy illetéktelenek ne közelíthessék meg őket. 

Cristiano RonaldoForrás: LightRocket via Getty Images/© 2021 Nicolò Campo/Nicolò Campo

Azon a részen, ahol ők laknak, idegenek nem is szállhatnak meg a szállodában. A gárda június 15-én Magyarország, 23-án Franciaország ellen játszik a Puskás Arénában, budapesti edzéseit pedig a hírek szerint a Vasas stadionjában tartja - írja a Bors.

Egy helyen minden, ami foci Eb!
Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.