Maddie McCann mégis életben van? – Valaki látni vélte az elrablójával – Videó

maddie McCann videó eltűnt Tiktok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TikTokon osztott meg egy különös videót egy férfi, aki úgy gondolja, talán Maddie McCann-t látta a portugáliai Lagosban. A rendőrséget is értesítette.

Az egyik legrejtélyesebb emberrablási ügy Maddie McCann esete, aki még 2007-ben tűnt el a portugáliai Lagosból egy családi nyaralás során. Azóta sem tudni, pontosan mi történt a kislánnyal. A rendőrség szerint már nincs életben, elrablásával Christian Brücknert gyanúsítják, aki már többször keveredett pedofil-botrányba, és jelenleg börtönben ül.

Most azonban futótűzként terjedt el az interneten egy TikTok-videó, amit egy férfi töltött fel, aki úgy véli, talán Maddiet látta Lagosban az elrablójával.
Egy nagyjából 18 év körül lány látható a képeken - éppen amennyi a Maddie is lenne most, - a férfi szerint a mosolyán egyértelműen látni, hogy nem boldog. Ráadásul éppen ott található a lábán anyajegy, mint Maddie-nek.

@antthorp

I might be very wrong... but... ##fyp##foryou##foryoupage##goviral

♬ Amityville Horror - Scary Halloween Sound Effects - Halloween Sound Effects

A vele lévő férfi kísértetiesen hasonlít arra az emberre, akit anno többen láttak a család nyaralójának közelében, amikor a kislány eltűnt.

Azt is elmondta a TikTok felhasználó, hogy lehetséges, hogy téved, de nem hagyták nyugodni a látottak, a rendőrséget is értesítette. Kérdéses, hogy ők vajon mit lépnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.