Erdőben találtak rá a fiatal nő holttestére: több tényező is nehezíti a rendőrök munkáját

Forrás: Shutterstock -
holttest Rejtélyes halálesetek erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy női holttestre találtak rá az erdőben, akit ugyan sikerült azonosítani, de az ügyben több a rejtély, mint a tény, ami nem könnyíti meg a nyomozók munkáját.

A 29 éves Jenita Maldonado holttestére június 3-án találtak rá a newtoni erdőben. A nőt korábban eltűnt személyként tartották nyilván. - írja egy alabamai hírportál.

A rendőrségi nyomozás még javában tart, de egyelőre se a halál pontos okát nem tudták megállapítani, se azt, hogy miként kerülhetett a holttest az erdőbe.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Jenita Maldonadót a fogazata alapján azonosították, a hatóságok az idegenkezűség kizárása felé hajlanak, bár még nem isekrült megállaíptani a halál pontos okát. Jelenleg azon dolgoznak, hogy megtudják, mit csinált, merre járt, kivel találkozott az eltűnése és holttestének megtalálása között eltelt három hétben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.