"Ezt túltoltad" - Tilla besokallhatott Majka záporozó sértéseitől

Tilla Majka Bezár a bazár (vetélkedő)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Tilla a Bezár a bazár! című vetélkedőt vezetik közösen, ott hangzottak el a sértések, amiket persze nem vett komolyan Tilla, de azért leállította társát.

Majka éppen a Bezár a bazár! játékosait kérdezte arról, hogy melyikük menne le a bazárba futni, és melyikük maradna fent a kérdésekre válaszolni. Úgy irányította a dolgot, hogy magát szimpatikusnak állítsa be.

"Arra szeretnélek megkérni, hogy a számodta sokkal szimpatikusabb embert válaszd ki, és maradj itt vele kvízelni" - mondta, majd a másik játékos felé fordult. "Gábor, te pedig a nem szimpatikus, az antipatikus, a senkiházi, a porba való, a rosszképű, a rőzsehajú, a madárfészekfejű, a kamu francia..." - sorolta Majka, aki a jelzőkkel egyértelműen Tillára utalt, ő ezen a ponton félbe is szakította társát: "Ezt túltoltad" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.