Felháborító! A tűző napon zárták a kocsiba a kislányt Vácon: ordított, sírt és dörömbölt

kocsi Vác kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akart bemenni a boltba, ezért édesanyja és nagymamája a kocsiba zárták a kislányt. Az eset egy váci áruház parkolójában történt. 

Felhábortó eset történt egy váci áruház parkolójában: a tűző napon hagytak a kocsiban egy kislányt, bezárva. A gyerek nem akart vásárolni, ezért édesanyja és nagymamája otthagyták őt az autóban. A gyerek sírt és dörömbölt, erre figyelt fel egy nő, de segíteni nem tudott. Minden ablak fel volt húzva, és az autó összes ajtaja zárva volt. Ezért úgy döntött, bemondatja az áruház hangosbemondójába az autó rendszámát, de mire ez megtörtént volna, az anya és a nagymama visszaértek.

A háziorvos figyelmezetet, rövid időre sem hagyhatunk gyermeket az autóban, ennyi is elég ahhoz, hogy katasztrófa történjen. Az esetről felvétel készült, amit a Tények mutatott be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.