Rejtélyes eltűnések tartják rettegésben a kisvárost: UFO-k rabolják el az embereket?

Forrás: Shutterstock -
Anglia UFO rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az angliai Sedgley városában rejtélyes eltűnések történtek, legalábbis a helyiek szerint. Sokan úgy gondolják, UFO-k rabolják el az embereket. 

Az angliai Sedgley nevű kisvárosban tábla figyelmezteti az embereket arra, hogy az utóbbi egy hétben rejtélyes eltűnések történtek. A felirat szerint 3 embernek veszett nyoma, és azt állítják, hogy UFO-k rabolhatták el őket. A földönkívüliekben hívők úgy gondolják, hogy West Midlands megye közkedvelt az idegenek körében, több észlelés is történt a környéken. A szemtanúk egy erre a célra létrehozott honlapon osztják meg tapasztalataikat. Lisa narancssárgán világító, gömb alakú "repülőt" látott az égen, amely egy szempillantás alatt el is tűnt. „Túl gyorsan mozgott ahhoz, hogy repülő legyen" - írta beszámolójában.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Egy másik észlelő, aki amatőr csillagász, fehér fényt látott átsuhanni, mikor távcsövével az eget kémlelte. "Hirtelen fehér fény repült át az égen olyan sebességgel, amilyet még soha nem láttam" - írta. Hozzátette, abban biztos, hogy nem meteor volt.

A Daily Star állítása szerint a városi tanács egyik tagja elsimerte, hogy történnek furcsaságok a megyében. "Nyugat-Midlands-ben határozottan zajlik valamiféle földönkívüli aktivitás, de ezt soha senki nem ismerné el nyilvánosan. Ami azonban az elrablásokat illeti, abban nem vagyok biztos" - nyilatkozta. Egy másik tag, Karen Shakespeare pedig csak annyit közölt, tudnak a tábláról, és el fogják távolítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.