Ahogyan arról korábban beszámoltunk, súlyosan megsérült Lisa Banes amerikai színésznő, akit egy elektromos rolleres gázolt el egy gyalogátkelőhelyen New Yorkban. Nemrég érkezett a hír, hogy a népszerű színésznő belehalt a sérüléseibe. 

Gázolás áldozata lett Lisa Banes színésznő! A hollywoodi sztárt, akit főként a Holtodiglan vagy a Koktél című filmekből ismerhetnek a nézők, egy New York-i gyalogátkelőn gázolt el egy szabálytalanul közlekedő rolleres.

A színésznő a baleset következtében súlyos fejsérülést szenvedett, majd hétfőn életét vesztette.

"Rettentően szomorúak vagyunk Lisa tragikus balesete miatt. Jólelkű és nagyon kedves ember volt. Áldottak vagyunk, hogy ismerhettük" - közölte Banes egyik közeli ismerőse az ET-vel.

"Mélységesen elszomorít Lisa Banes elhalálozásának a híre. Az elmúlt évben volt szerencsém együtt dolgozni vele az Orville kapcsán. Színpadi jelenléte, vonzereje és tehetsége mellett rettentő kedves volt mindannyiunkkal. Óriási veszteség..." - közölte Seth McFarlane színész-rendező.

A piroslámpán szabálytalanul áthajtó rollereset azóta sem sikerült elkapniuk a New York-i rendőröknek - írja a Tények.hu.