Kegyetlen meleg csap le az országra: brutális hőség jön

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
meleg időjárás hőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan már csak emlék lesz a hűvös idő: rekkenő hőség jön az egész országban. 

Csütörtök

Túlnyomóan napos időre számíthatunk. Délután ugyan megnövekszik a gomolyfelhőzet, azonban esetleg a Tiszántúlra sodródhat be egy-egy zápor, vagy zivatar. 27 és 32 fok között alakul a hőmérséklet. Az északkeleti szél csak néha élénkül meg.

Képünk illusztráció Fotó: Hirling Bálint - Origo

Péntek

Hajnalban délen még előfordulhat helyi zápor, zivatar. Napközben aztán ragyogó napsütés, száraz, meleg idő várható. Országossá válhat a hőség, mindenhol 30 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombat és vasárnap

Kiváló strandidő lesz egész hétvégén. Mindkét nap sok napsütés valószínű, csak kevés felhő jelenik meg az égen. Csapadékra igen kicsi az esély. 30-35 fokos kánikula várható.

Hétfő

Délután már erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés, azonban folytatódik a napos nyári idő. Délután elszórtan fordul elő zápor, zivatar. 32 fok körüli maximum ígérkezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.