Tömegkarambol - Saját lánya holttestéhez riasztották a tűzoltót: az édesapa összeomlott

Forrás: Shutterstock -
holttest tűzoltó autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három autó karambolozott a walesi Pembrokeshire-ben. A tömegbalesethez a helyi tűzoltókat küldték ki, az egyiküket azonban a tragédia személyesen is érintette; a saját lánya is az elhunytak között volt.  Adriannak, a tűzoltónak - aki azonnal összeomlott - végig kellett néznie, ahogy lánya, Ella holttestét kiemelik a járműből.

A lány, Ella strandolásról tartott hazafelé barátaival, amikor az ütközés történt. Ő azonnal meghalt, a három másik személy pedig súlyosan megsérült.

„Adrian számára teljes rémálom lehetett, amikor rájött, hogy a saját lánya az áldozat. Ella kedves kislány volt, ők egy kedves család, mindenki sokkos állapotban van és teljesen összetört" - nyilatkozta a tűzoltó barátja a News Breaknek.

A gyászoló édesapa fájdalmát a világgal is megosztotta.

„Teljesen összetörtünk szeretett Ellánk elvesztése miatt. Szerető és gondoskodó lány, nővér és unoka volt. Gyönyörű kislány, aki mindannyiunknak hiányozni fog."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.