Változást jelentett be a BKK: így módosul hétvégén a közlekedés

Forrás: Lantos Gábor -
BKK közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Módosul a 2-es, a 2M és a 24-es villamosok közlekedése szombaton és vasárnap - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-t.

Azt írták, hogy garanciális javításokat végeznek a Haller utca és a Soroksári út kereszteződésében a hétvégén, ezért a 2-es villamos csak a Jászai Mari tér és a Boráros tér között, a 24-es villamos a Keleti pályaudvar és az 51-es villamos Mester utca/Ferenc körút végállomása között közlekedik, a 2M villamos pedig nem jár majd a hétvégén.

A Boráros tér és a Nagyvárad tér között a 2M pótlóbusszal, a Nagyvárad tér és a Közvágóhíd között a 24-es pótlóbusszal lehet utazni.

A 24-es villamosról mindkét pótlóbuszra, illetve a két pótlóbuszról a 24-es villamosra legegyszerűbben a Balázs Béla utca megállóhelyen lehet majd átszállni - közölték.

Képünk illusztráció Forrás: Lantos Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.