13 hónapig küzdött a koronavírussal, majd öngyilkos lett az amerikai színésznő

Heidi Ferrer színésznő öngyilkosság koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly áprilisban fertőződött meg a koronavírussal Heidi Ferrer amerikai színésznő, forgatókönyvíró, az elmúlt hónapokban egy kínszenvedés volt az élete. A családja közölte a szomorú hírt, miszerint májusban öngyilkoss lett. 

50 éves korában távozott az élők sorából Heidi Ferrer amerikai színésznő, forgatókönyvíró.

A legtöbben a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb sorozata, Dawson és a haverok kapcsán emlékezhetnek rá - ez volt a legismertebb munkája Ferrernek.

A színésznő családja most közölte a hírt, miszerint május 26-án Los Angeles-i otthonában lett öngyilkos, miután 13 hónapig kőkemény harcot vívott a koronavírussal - írja a Bors.

Elhunyt Heidi Ferrer Forrás: Shutterstock

"Ma este csodálatos angyalom, Heidi elhunyt, közel 13 hónapnyi csatározás után. Csodálatos édesanya volt, a betegség ellen is ugyanazzal a keménységgel harcolt, ahogy az életét is élte. Örökké szeretni foglak és az út végén majd találkozunk"

- írta ki Twitter oldalára a gyászoló férj, Nick Guthe.

"Felgyógyulni a Covidból az egyik legkeményebb dolog, amit valaha is át kellett élnem. Rengeteg mindenen mentem keresztül, a legsötétebb pillanataimban azt mondtam a férjemnek, hogy ha nem leszek jobban, nem akarok így élni. Nem akartam öngyilkos lenni, csak nem láttam, hogy hosszú távon milyen lenne az életem minősége, és nem láttam az út végét sem. A legkegyetlen dolog az a Covidban, hogy elvette előlem az álmodás lehetőségét. És itt nem az alvásra gondolok, hanem arra, hogy egyáltalán nem tudok álmodozni a terveimről, mert nem tudtam elképzelni sem a jövőm. Egy falt emelt elém a betegség" - írta korábban egy hosszú Facebook-bejegyzésben az írónő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.