Szarvast üldöztek a rendőrök Budapest belvárosában

Forrás: Alexas_Fotos/pixabay.com -
üldözés rendőrök szarvas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő látvány fogadta a pesti rakparton sétálókat, akik komoly rendőrségi üldözésnek lehettek szemtanúi: a vízirendészet motorcsónakon próbált meg egy szarvast a part felé terelni.

A szarvas, akinek csak a feje és jellegzetes agancsa látszott ki a Dunából, egy a saját maga által választott útvonalon haladt, így igazi kihívás volt az űzött vadat a megfelelő irányba vezérelni.

Illusztráció Forrás: Alexas_Fotos/pixabay.com


A bika bejárta Budapest legnagyobb koncerthelyszíneit is, mert a Sziget-fesztiválnak otthon adó Hajógyári- szigeten kezdte a városnézést, aztán megpihent a Margitszigeten is a szabadtéri színpad közelében, végül pedig abbahagyva a fürdőzést, nagyjából arrafelé kocogott el a lezárt rakparton, ahol az LGT koncertjeitől volt hangos évtizedekkel ezelőtt a Tabán. - írja a Ripost.

Végül a riadt és sérült szarvasnak sikerült partot érnie, a rendőrök amíg tehették, nem engedtek autókat a közelébe, ám az állatnak végül Buda erdeiben nyoma veszett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.