Megható! Epres Panni teljesítette be elhunyt férje, Benedek Tibor nagy álmát

Forrás: Instagram/Epres Panni -
Epres Panni Benedek Tibor Benedek Tibor díj vízilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Epres Panni szeretett férje halála óta csak igen kevés nyilvános szereplést vállal, a Benedek Tibor díj átadásán viszont nem csupán részt vett, de ő maga adta át az elismeréseket.
Forrás: Instagram/Epres Panni

"Az idén, 2021. június 13-án tartott Évzáró Ökörsütéses rendezvényünkön adtuk át két kiváló vízilabdázóinknak a 2020. évi Benedek Tibor díjat. Joggal vetődhet fel a kérdés, hogy miért közel egy évvel később került erre sor ? Magyarázata egyszerű és egyben fájó is, hiszen ez az elismerés Benedek Tibor által megálmodott, tervezett elismerése volt minden évben annak a két UVSE-s fiatalnak, akik tehetségükkel, fejlődésükkel és a vízilabdasportban várható, remélt pályafutásuknak szólt. Tibor persze nem saját nevével akart ennek a díjnak rangot adni, pedig kívülálló számára ez lett volna a legtermészetesebb. Nem, Ő szerette volna jutalmazni azt a munkát, tehetséget, elhivatottságot, melyet vezetése alatt nyújtanak fiataljaink. Ő a tavalyi évadban Baksa Vandát és Molnár Eriket jelölte, javasolta az elismerésre.
Tragikus történése mindannyiunk életének, hogy Ő már nem nyújthatta át..................
Mindannyian szerettük volna helyette ezt megtenni, de a tavalyi vírushelyzet nem tette lehetővé.
Közösségünk és minden bizonnyal azok, akik szerették, becsülték, tisztelték Benedek Tibort, egyetértettek abban, hogy ennek a díjnak csakis Ő lehet a névadója. Meggyőződésünk, hogy ezzel munkájának, szellemiségének, emlékének adózunk legalább ily módon!
Évzárónkon, 2021. június 13-án Benedek Tibor özvegye, Epres Panni adta át Baksa Vandának és Molnár Eriknek a tavalyi idény két kiválóságának a Benedek Tibor díjat" - olvasható az UVSE-Vízilabda közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.