Balesetet szenvedtek! Segítséget kért SMA Zente édesanyja: a kisfiú egészsége miatt lenne fontos

SMA Zente SMA Zente autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton este osztotta meg közösségi oldalán Zente édesanyja, hogy autóbalesetet szenvedtek. Összetört az autójuk, így most néhány napra bérelhető autót keresnek, amellyel fel tudják hozni a kisfiút a budapesti vizsgálatokra, majd elmehetnek Olaszországba a szintén elengedhetetlen segédeszközökért.

A posztot később frissítették, és a félreértések elkerülése végett és az álhírek terjedésének megállítása miatt leszögezték, nem adományt gyűjtenek, nem pénzt kérnek, hanem ötletet, hogy honnan kölcsönözhetnek kocsit.

Az eredeti poszt így szólt: Help! Sziasztok!
Sajnos muszáj segítséget kérnem. Néhány napja egy szerencsétlen baleset során összetört az autónk.
Nem mi voltunk a hibásak és aki belénk jött rendkívül korrekt volt. Folyik a biztosítói eljárás, de ez a lényegen jelenleg nem változtat. Nincsen hadra fogható autónk, viszont jövőhéten azaz június 22-23 Budapestre kell utazunk a Bethesda Gyermekkórházba kontrollra, illetve ha addig sem rendeződik a kifizetés, javíttatás akkor július 4-11ig Olaszországban ahova az elengedhetetlen segédeszközök beszerzéséért utazunk.
Ezért keresünk Pécsen vagy környékén bérelhető tökéletes műszaki állapotban lévő nagyobb autót (egyterű vagy kisbusz) amibe beférnek a segédeszközök és a kerekesszék, plusz a személyes holmink.
Ha tudtok ilyet, kérlek jelezzétek!
Nagyon köszönöm!"

Napról napra ügyesebb Zente

Az ország Zentéje hihetetlen sebességgel fejlődik, és hónapról hónapra egyre ügyesebb, amit ITT meg is nézhetsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.