Brutális tragédia! Tizenöt autó csúszott össze, kilenc gyermek vesztette életét

halál Alabama gyerekek autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz ember vesztette életét egy autóbalesetben, amely során tizenöt jármű ütközött össze a 65-ös országúton, Alabamában. A tíz halott közül kilenc gyermek volt.

A baleset idején Alabama központjának nagy részét a Claudette nevű tórpusi vihar teljesen letarolta, a tragikus esetkor ömlött az eső és fúj a szél.

Wayne Garlock, a Butler megyei halottkém szerint úgynevezett vízen csúszás történt, azaz a járművek kerekeinek barázdái a hirtelen jött, nagy mennyiségű vizet nem tudták elvezetni, aminek következtében az autó megcsúszott a vízréteg tetején.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A balesetben elhunytak között volt egy édesapa és 9 hónapos kislánya, valamint egy gyerekeket szállító busz utasai közül nyolcan: 4 és 17 év közötti gyerekek. Ők egy bántalmazott, elhanyagolt, vagy hajléktalanná vált iskoláskorú lányokat segítő otthon lakói voltak - írja a Fox News.

Ez is érdekelhet: Sokkoló autóbaleset szemtanúja volt Barabás Éva: "Ez olyan élmény volt, amire nincsenek szavak"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.