A magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal szombaton a Puskás Arénában. Hatalmas volt az öröm a magyar gól berúgásánál, de volt, akinél inkább riadalmat okozott.

Az egész világ felfigyelt az esetre, amikor a helyi műsorközlő, Szalay Edit halálra rémült, amikor Fiola Attila épp az ő asztalához rohant gólöröme közben. A fiatal hölgy épp lehajolt a füleséért, s amikor felnézett, a focisták már ott őrjöngtek körülötte, a gólszerző pedig nagy boldogságában mindent lesöpört az asztaláról - írta meg a Ripost

Edit először halálra rémült, majd amikor rájött, hogy a kamera őt is veszi, elmosolyodott és jelezte, hogy minden oké. Később Fiola Attila a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos Instagram-oldalán üzent videóban Szalay Editnek, elnézést kért tőle, amiért úgy rárontottak. 

Sajnos a meccs nem volt teljesen felhőtlen: kórházba kellett szállítani a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát, Szalai Ádámot, aki a Magyarország-Franciaország mérkőzés első félidejében sérült meg.