Sokkoló! Kettős emberölés történt Szegeden: itt a feltételezett elkövető fotója

Forrás: Shutterstock -
Szeged emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kettős emberölés történt Szegeden - tájékoztatott a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Később elfogatóparancsot adtak ki a 28 éves Dr. Vitális Dániel Attila ellen, aki megalapozottan gyanúsítható több emberen elkövetett emberölés bűntettével.

Szabó Szilvia közölte, vasárnap este egy szegedi, belvárosi lakásban egy nő és egy férfi holttestét találták meg. A rendőrség több emberen elkövetett emberölés gyanúja miatt indított eljárást, előbb ismeretlen tettes, majd Dr. Vitális Dániel Attila ellen. A feltételezett elkövető - akinek fotója itt látható - június 19-én éjszaka két embert ölt meg Szegeden, egy belvárosi lakásban, majd elmenekült.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi az MCE-141-es forgalmi rendszámú, szürke, tetőablakos Mercedes C200-as típusú személyautóval hagyta el a várost, számolt be róla oldalán a rendőrség.

A feltételezett elkövető június 19-én éjszaka két embert ölt meg Szegeden (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, haladéktalanul tegyen bejelentést a 112-es segélyhívószámon! A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.