Meglepő látványt nyújt Bálint gazda sírja: nem teljesült az utolsó kívánsága

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
sírhely halál Bálint György Bálint gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint György, az ország kertésze 100 évesen távozott az élők sorából. Sírhelyét nemcsak családja, de tisztelői is látogatják. 

Bálint György, vagy ahogy az egész ország ismerte, Bálint gazda 100 évesen távozott az élők sorából. Végső nyughelye a Fiumei úti sírkertben van, habár az ország kertészének nem ez volt a kívánsága. Azt szerette volna, ha a hamvait beleszántják apja földjébe. Felesége azonban szeretett volna kilátogatni a sírhoz, ezért ez az akarata nem teljesülhetett.

Bálint Görgy 100 évesen távozott az élők sorából Forrás: MTI/Mohai Balázs

Bálint gazdának rengeteg tisztelője volt, és van ma is, akik szintén kijárnak a sírhoz, egyikük meg is lepődött, amikor legutóbb ott járt.

Nem volt kérdés, hogy kimegyek a sírjához, ami meglepő látványt nyújtott.

Ripostnak

Az utcára került feleségével és kisfiával Bálint gazda – Sosem látott interjú!

Sosem publikált interjú látott napvilágot Bálint gazdával, ami még közvetlenül a halála előtt készült. Ebben pedig rengeteg érdekességet megosztott az ország kertésze az életéről, amit eddig nem tudhattunk. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.